Sammenhold gør stærk!

Lad mig fortælle en historie!

Der var engang en kuleskør formand, altid fyldt med idéer! Skøre og gode i én stor blanding!

Bag ham stod en, til tider, undrende og hovedrystende Bestyrelse. Men de accepterer formanden som den “landsby-tosse” han nu én gang er, og løber med på idéerne.

For det skal de have en KÆMPE stor TAK!

Senest blev vi enige om at Forsamlingshuset Hjerndrup Sognegård trængte til at få “pyntet” op i Den Store Festsal – Salen der rummer de fleste af vores selskaber!

Projektplanen var en “Once in a life time” model, hvor alt skulle laves, så det kan holde i mange år!

Så kom Corona……… Og væk var alle indtægter 🙁

Men projektet var for længst så godt igang at fortrydelsesretten var en “No Go”. Og projektet har fået lov til at “gå planken ud” og har kostet rigtig mange penge!

For at få råd til at lave det sidste “Prik over I-et”, vores nye gulv var Bestyrelsen hurtig til at tage initiativ og bruge deres kontakter til at finde de penge der skal bruges, så projektet kan afsluttes med manér, og vores fremtidige gæster kan bydes velkommen med stil. Der blev etableret aftaler om et “Borger-lån”, så vi kunne komme i mål!

Det er VIRKELIG STÆRKT gået!

Efter samtale med vores gulvmontør er det lykkedes at få lavet en meget gunstig aftale, som (heldigvis) gør “Borger-lånet” overflødigt!

Derfor kan vi med glæde ruste os til fremtiden med et flot festlokale, der skal rumme mange fester i fremtiden, første gang d. 26. juni!

Budskabet i denne lange smøre er at, viljestyrke og et ekstremt sammenhold kan bane vejen for vores drømme!

Bestyrelsen bag Forsamlingshuset Hjerndrup Sognegård håber at alle i byen og i nærområdet vil få glæde af vores ihærdige arbejde, og med tiden se vigtigheden i at byen rummer et “aktivitets-center” med festlokaler og grønne områder der også er i færd med at få et gevaldigt løft!

EN YDMYG TAK TIL ALLE DER HAR BIDRAGET!