En aften uden mand og børn

Kære naboer

Der er flyttet nye familier til byen og vi synes det vil være godt for alle at lære hinanden at kende.

Så vi håber du har lyst til at deltage i en hyggelig aften – kun for piger/damer i Sognegården. Vi får gullaschsuppe som Justine har lavet, isdessert. Det koster 80 kr. Drikkevare bedes du selv medbringe. Det er en aften uden børn – medmindre det er et spædbarn som ikke kan passes hjemme. Vi håber du har lyst at deltage uanset alder.

Fredag d. 21. august kl. 19.00, tilmelding senest 19. august.

Jeg tager imod tilmeldinger – meget gerne på sms 22506003. Betaling via Mobilepay ved tilmelding på mobilepay nr.: 6324FC
Prøv om du kan få naboen med, jo flere vi bliver jo bedre.

Efter vi har fået stillet den værste sult, laver vi en introduktionsrunde hvor vi fortæller hvem vi er, hvor vi bor, lidt om vores familie, hvilke interesser vi har og hvilke foreninger vi er med i. På den måde får vi lært lidt om hinanden og måske opdager vi fælles interesser. Derefter er der frit slag og vi er helt sikre på at snakken vil gå lystigt.

Det kan også være vi sammen finder ud af nye tiltag i vores område, sammen kan vi jo rigtigt meget.

Vi håber du har lyst at bakke op om arrangementet og at vi måske kan gøre det regelmæssigt. Jeg ved fra Maugstrup hvor jeg (Justine) har boet før, at det er rigtigt hyggeligt at udvide sit lokal netværk på denne måde.

Her håber vi, at vi kan mødes og aftale nye arrangementer. Vi har lavet en Facebook gruppe hvor du meget gerne må hoppe ind, adressen er her: https://www.facebook.com/groups/Hjerndrupgirls/

Mange hilsener
Justine Päsler (Hjerndrup Nørrevej 7) og Trine Skovgaard Henriksen (Hjerndrupvej 110)