Foredrag i Sognegården d. 24. november, kl. 19!

“Djævlen ligger i detaljen”, Foredrag med kriminaltekniker gennem 32 år, Bent Hytholm Jensen. Arrangementet tilbydes i samarbejde med AOF Syd og True Crime Agency.

Hvordan er det som kriminaltekniker at finde den lille detalje, som fælder en drabsmand?

Bent Hytholm Jensen har gennem 40 år ved politiet arbejdet med kendte sager som f.eks. Lundinsagen, Amagermanden, identificering af ofre ifbm. branden på Scandinavian Star samt andre grufulde tragedier og folkemord.

Som kriminaltekniker kommer man tættere på menneskelig ondskab for at finde den lille detalje der kan fælde en morder, en pyroman gennem minutiøs søgning efter og sikring af spor som fingeraftryk, blod, dna, skosåler eller bildæk. Sporene sikres og dokumenteres igennem video- og fotomateriale.

Med udgangspunkt i hans nye bog, “Djævlen ligger i detaljen” tager Bent Hytholm Jensen os med på en spændende og grufuld tur igennem mere end 3 årtiers arbejde.

Billetter til foredraget koster kr. 50,- og kan bestilles igennem www.aof.dk eller ved tilmelding til Formand, Jan Kronborg med betaling via MobilePay. VI har plads til 80 deltager og billetsalget er allerede godt igang, så skynd dig at tilmelde dig!