Borgerbudgettering 2022!

Efter et godt møde, tirsdag d. 30. august ligger det fast, hvad Hjerndrup har besluttet sig for at bruge de 50000,- som Haderslev Kommune donerer til lokalsamfundet igennem Borgerbudgetteringen.

Hjerndrup Idrætsforening og Forsamlingshuset Hjerndrup Sognegård deler puljen 50/50, så begge foreninger har 25000,- at arbejde med.

Fælles for begge foreninger er at der lægges vægt på at stable nogle sociale arrangementer på benene med adgang for alle interesserede. Bl.a. vil der blive arrangeret Fredagscafé, som vi tidligere har haft succes med. Fredagscafé konceptet var, naturligvis fostret af navnet, foregå flere fredage, hvor det bliver muligt at mødes til eks. fællesspisning ved grillen eller andet. Frivillige har taget opgaven til sig og vi skal naturligvis nok sørge for at informere om disse arrangementer.

Herudover ønsker Bestyrelsen bag Forsamlingshuset at videreudvikle på Sognegårdens muligheder for at byde gæster velkommen til et hus, hvor mulighederne er mange.

Hjerndrup Idrætsforening ønsker naturligvis at fortsætte deres ihærdige arbejde for at gøre arealerne omkring Sognegården endnu mere attraktive, ligesom de ønsker at føre deres projekter længere ud i lokalområdet, ved at opstille bord-/bænkesæt rundt på de kendte spadsereruter, hvor der er en skøn plet, hvor kaffen kan nydes. Eller naturligvis blot en velfortjent pause.

Tak for Jeres fremmøde og Jeres gode idéer!

Vi håber at hele Hjerndrup vel sætte pris på den ihærdighed der, fra begge foreninger, ligges i at holde gang i vores lokalsamfund samt at alle vil hjælpe med at passe på vores fælles muligheder for samvær og hygge.